Voetbal in de Regio Voetbal in de Regio

Voetbal in de Regio

Voetbal 6 april 2015 - 18:11 uur Redactie 0

TEVV – v.v. Peize 4-0

Zondag Tweede Klasse L

Zaterdagavond speelde v.v. Peize een inhaalwedstrijd tegen TEVV. De ploeg van trainer Frank Konneman kon de goede reeks die ze de afgelopen weken neer hadden gezet niet voortzetten. De mannen uit Peize verloren de wedstrijd met maar liefst 0-4 en blijven daardoor 6e op de ranglijst. Doelpunten aan de kant van de club uit Tweede Exloërmond kwamen van Eddie Schoenmaker (2), Jan Jaap Wever en Oguzhan Altun.

Peize-trainer Frank Konneman wou niks aan de uitslag afdoen. ‘TEVV was sterker en leverde meer strijd, dat gaf de doorslag op het slechte veld. Achteraf gezien waren we kansloos’. Aldus de trainer die hoopt een beter Peize te zien in de volgende wedstrijd tegen Noordster.

v.v. Zevenhuizen – Havelte 2-5

Zondag Vierde Klasse B

De Zeuv’mhuuster thuisclub speelde een moeilijke wedstrijd tegen de gasten uit Havelte. Na ruim een half uur stonden de gasten al met 0-4 voor en was de wedstrijd gespeeld. Via Dimitri de Jong deed Zevenhuizen op slag van rust nog wel iets terug. Tevergeefs bleek in de tweede helft. Er werden nog twee doelpunten gemaakt, eerlijk verdeeld over beide clubs, 2-5. Waarbij Bas Lammers tekende voor het doelpunt van Zevenhuizen.

v.v. TLC – ASVB 1-3

Zondag Vierde Klasse C

Op verzoek van ASVB werd de wedstrijd zaterdagavond al gespeeld op het sportpark Rodenburg van TLC. Dit zodat de spelers konden genieten van hun paasweekend. ASVB nam de volle drie punten mee uit Leek, een goed begin van de feestdagen voor de gasten uit Blijham.

v.v. Zwartemeer – v.v. Roden 1-1

Zondag Tweede Klasse L

In een matige eerste helft kwamen de Rodenaren met 0-1 voor. Luuk Keizer kwam door over de linkerkant en gaf een afgemeten pass op Bert Roede. Roede faalde niet en rondde af. Na de thee zette Roden aan om het duel te beslissen. De vele kansen leidden echter niet tot een meer comfortabele voorsprong. Zwartemeer moest in de 75ste minuut verder met 10 man nadat de scheidsrechter rood had getoond aan hun speler. De thuisclub was echter niet ontmoedigt en ging voor een slotoffensief om alsnog de achterstand om te buigen. Drie minuten voor tijd was het dan toch raak. Zwartemeer kwam langszij door een rake kopbal van Marc Dekker. De slotfase was enorm hectisch waarin beide ploegen nog de mogelijkheid kregen de volle winst te pakken. Roden-doelman Rutger Beuzenberg maakte nog een uitstekende redding vlak voor tijd en voorkwam dat Zwartemeer de volle drie punten mocht bijschrijven.

Trainer Wietze de Jong sprak van ‘Gemengde gevoelens’. ‘We hadden eigenlijk de voorsprong moeten verdubbelen. Dat bleef uit. Aan het eind kon het beide kanten op en had je zelfs nog kunnen verliezen.’

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *