Roden B1 wint gemakkelijk bij Feanstars Roden B1 wint gemakkelijk bij Feanstars

Roden B1 wint gemakkelijk bij Feanstars

Voetbal 10 november 2015 - 07:51 uur Richard 0

Na een forse nederlaag in de oefenwedstrijd tegen Gorecht stond er een uit wedstrijd gepland tegen Feanstars. Op Rem Bolman na was de selectie van Roden compleet en rees het vol goede moed af naar Surhuisterveen. Om 11 uur werd er op een goed bespeelbaar (bij)veld afgetrapt.

Al snel wist Roden op voorsprong te komen. Na twee minuten spelen bediende Nick Griepsma, Max de Voogd die via een tegenstander raak schoot. Even later kwam Roden met de schrik vrij. Een doorgebroken speler van de thuisclub werd getackeld door Tarick Kalfsbeek, de scheidsrechter deed het echter af met een waarschuwing.

Na 14 minuten spelen maakte Roden 0-2. Na een fraaie aanval over de linker flank vond Youk Vermeulen, Dennis Hajdari. Die vanuit de draai knap binnenschoot. In het restant van de eerste helft speelde Roden goed, het had de wedstrijd compleet onder controle, gaf niets weg en creëerde zelf een aantal goede kansen. Ook werd er een doelpunt van Dennis afgekeurd wegens vermeend buitenspel.

In de rust heerste rust. We hadden de wedstrijd compleet onder controle. Er werd gesproken over mogelijkheden om nog meer kansen te creëren en hoe er om moest worden gegaan met de partijdige grensrechter van Feanstars.

De tweede helft was slaapverwekkend. Roden had zoveel controle dat Feanstars amper bij het doel van Tarick kwam. Roden creëerde ook amper kansen. Gescoord werd er nog wel, door Youk Vermeulen. Na wederom een klasse aanval speelde Sandro Candelaria, Youk vrij. In twee instanties wist Youk de 0-3 te maken en de wedstrijd definitief te beslissen.

Komende zaterdag wacht de kraker van de competitie. Roden B1 krijgt (koploper) TLC B1 op bezoek. Het zal een wedstrijd worden tussen het voetballende vermogen van Roden, en het krachtvoetbal van de Leeksters. Er wordt zaterdag om half 12 afgetrapt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *