Vlaggenschip kv Noordenveld wint met zeer ruime cijfers in en van Joure Vlaggenschip kv Noordenveld wint met zeer ruime cijfers in en van Joure

Vlaggenschip kv Noordenveld wint met zeer ruime cijfers in en van Joure

KorfbalSport 25 april 2016 - 11:40 uur Redactie 0

JOURE – Afgelopen zaterdag 23 april speelde de selectie van kv Noordenveld de terugwedstrijd in en tegen Joure op het Sportcomplex aan de Hoge Zomerdijk.

Evenals in de thuiswedstrijd van deze veldcompetitie, september vorig jaar, wonnen de oranje tijgers met grote overmacht. Werden de Friezen in Roden met 24-7 verslagen, nu won het team van trainer/coach Jacco Thijen met 6-23 in Joure.

Het vlaggenschip van Noordenveld bleek in en tegen Joure ook deze middag enkele maatjes te groot. De Friezen staan nog zonder overwinning op de laatste plaats in deze competitie, terwijl de Mastformatie samen met Invicta uit Kollum nog zonder verlieswedstrijd bovenaan de ranglijst staat. Beide koplopers hebben met nog 3 wedstrijden te spelen, 9 partijen gewonnen en 2 gelijkgespeeld. Het doelsaldo van de Roners is +68 en van de Kollumers +58.
Het eenzijdige wedstrijdverloop in Joure is snel verteld. Na een 4-11 ruststand , wisten de in het groen-wit spelende Friezen nog 2 keer de binnenkant van de koer te vinden en de oranje tijgers nog 12 keer.

Komende zaterdag , 30 april, wordt er in verband met de meivakantie niet gespeeld.
De eerstvolgende wedstrijd van de Mastformatie, wordt de belangrijke thuiswedstrijd tegen mede koploper Invicta. Deze wedstrijd wordt 7 mei gespeeld op het korfbalcomplex aan de Borglaan en begint om half 4. Wij verwachten dan veel enthousiaste ondersteuning voor onze korfbaltrots uit Roden.

Scores Noordenveld : Christien Speelman (5), Sven Stobbe (5), Jaap de Boer (4), Renate van der Woude (3), Simon ter Steege (3) , Anna de Boer (2) en Jasper Lütter (1).

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *