Taekwondo-ka’s Art of Defence winnen 8 prijzen  in Groningen Taekwondo-ka’s Art of Defence winnen 8 prijzen  in Groningen

Taekwondo-ka’s Art of Defence winnen 8 prijzen in Groningen

Sport 17 november 2015 - 08:16 uur Richard 0

Zondag 15 November reisde en delegatie leerlingen van sportschool Art of naar Groningen voor het alle style toernooi van Shera Fight.

Bijzonder leuk opgezette wedstrijden waar ook beginnende Taekwondo-ka’s onder ons op een gecontroleerde manier ervaring op kunnen doen met verschillende stylen vechtsport.

Aanwezig waren sportschool Black Eagle uit Rotterdam, Art of Defence, en de organiserende sportschool Shera Fight. In totaal deden 50 leerlingen mee.

Ondanks de weerstand, er werden hier en daar stevige partijen gevochten, wisten de leerlingen van Art of Defence de volgende prijzen in de wacht te slepen.

Marten Borger werd 2de in zijn poule,
Tjalle Ytsma 3de in dezelfde poule.
Maron Wijmenga 2de prijs
Hidde Spinder 2de prijs.
Sanne Haakma 2de prijs.
Nikki Veldhuis 1e prijs.
Sander de Boer 3e prijs.
Roald Ytsma 2de prijs.

Klaas Borger, Mike Veldhuis, Jardi Rooks, Esra van der Meer en Lisanne Ophuis vielen helaas niet in de prijzen, maar hebben toch een aantal prachtige partijen gedraaid waar ook toch nog een aantal van werden gewonnen. Esra van der Meer kreeg de sportiviteitsprijs wat een prachtige waardering is!

Na dit alles kwam de vraag of er nog iemand een doorgaand systeem partijtje wilde draaien en daar draaide Jardi Rooks zijn hand niet voor om en zette een prachtige partij neer. In het zogenaamde doorgaand systeem, wordt 2 keer ander halve minuut constant doorgevochten en alleen stopgezet bij een overtreding of een blessure . Na de partij worden alle punten door de vier hoekscheidsrechters opgeteld. Hij won net niet, maar kreeg toch de nodige complimenten van de aanwezigen.

Al met al een zeer geslaagde dag voor onze jeugdige Taekwondo-ka’s.

Foto: Taekwondo-demonstratie Art of Defence tijdens Open Dag Radio Westerkwartier in Marum. 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *