Roden B1 wint met gemak van HFC Roden B1 wint met gemak van HFC

Roden B1 wint met gemak van HFC

SportVoetbal 21 maart 2016 - 11:19 uur Redactie 0

RODEN – Op zaterdag 19 maart speelde Roden B1 een uitwedstrijd tegen de hekkensluiter, HFC B1.
De spelersgroep van Roden was compleet, al waren er een paar spelers die maximaal een helft zouden spelen.

De eerste helft was eenrichtingsverkeer, Roden domineerde en combineerde door de gatenkaas van HFC. Roden scoorde al snel. Leonardo Wijsman zette Loetse Boeijenga vrij voor de keeper, die vervolgens beheerst scoorde. Na 17 minuten wist Mika Hesp, Dennis Haydari met een vroege voorzet te bereiken. Met een snoekduik knikte Dennis hard binnen en verdubbelde hij de score.
10 minuten voor het einde van de eerste helft was het de beurt aan Marnix de Vries. Eerst scoorde hij met de kop, op aangeven van Sandro Candelaria. En even later maakte hij de 0-4 na een pass van Rem Bolman.

0-4 voorsprong bij rust

Roden wisselde 3 keer, waardoor andere spelers rust kregen. In de rust werd verteld dat de spelers te gefixeerd waren op de beslissende pass en meer moesten blijven combineren. De tweede helft was echter aanzienlijk minder dan de eerste.
Toch wist Roden al snel uit te lopen naar 0-6. Max de Voogd scoorde met een goed schot buiten de zestien, op aangeven van Rem Bolman. En ook Nick Griepsma kon een assist bijschrijven, hij zette Rem Bolman alleen voor de keeper, waarna hij in de korte hoek raak schoot.
Het matige spel van Roden werd gekenmerkt door een tegengoal in de counter. 1-6 was uiteindelijk de uitslag van de wedstrijd. Positief voor Roden was het puntverlies van TLC B1. Bovenin komt het weer aardig dicht bij elkaar, het zal een spannend einde van de competitie worden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *