KTP Nieuw Roden verliest helaas van OS Lusitanos KTP Nieuw Roden verliest helaas van OS Lusitanos

KTP Nieuw Roden verliest helaas van OS Lusitanos

SportVoetbal 9 mei 2016 - 11:12 uur Redactie 0

AMSTERDAM – De tweede Play-Off wedstrijd moest gewonnen worden in de Aristos hal te Amsterdam de thuis basis van meervoudig landskampioen OS Lusitanos .
Ondanks dat de eerste wedstrijd nipt verloren was gingen de dames met vertrouwen naar Amsterdam.

Het seizoen was voor KTP Nieuw Roden reeds geslaagd en de slagroom op het toetje wilden ze natuurlijk ook nog wel. Gemakkelijk zou het nooit worden. Om in Amsterdam te kunnen slagen was het voor KTP belangrijk dat iedereen deze avond fit moest zijn en dan ook nog eens in top vorm.
Bij aanvang van de wedstrijd bleek al gauw dat iedereen dat niet was. Zou het de spanning zijn? of was de aanloop naar de wedstrijd met een 5 mei festival vooraf niet de juiste voorbereiding voor sommigen? Geluk blijkt dan aan je zijde om de eerste helft bloedeloos te overleven. 0-0

Tweede helft

In het vervolg kunnen ze volgens een meegereisd bestuurslid beter gelijk maar met de tweede helft beginnen omdat ze in de tweede helft beter speelden en zelfs de betere waren.
Het geluk in de eerste helft werd omgezet in de tweede helft. Pech was dat er drie spelers van ons uitvielen door blessures.
Amber Bandringa balanceerde op de bal en verrekte haar knie band. Linda Visser had na een contact met tegenstander een dikke enkel en tot overmaat van ramp moest Martine Kooiker na een snoeiharde kopbal op haar neus het veld verlaten om niet terug te kunnen keren. Het bloeden zou niet meer stoppen gedurende de wedstrijd. Een niet fitte Renee Huizinga kon ook niet meer de wedstrijd doen kantelen om op voorsprong te komen. Dit terwijl normaal dit samen met Nancy Loth een van onze kwaliteiten was.

Pas in de tweede verlenging met nog drie minuten te gaan was in een moment van onoplettendheid na een dood spelmoment Manon van den Boogaard diegene die KTP Nieuw Roden op de knieën kreeg. In de laatste speelminuten Probeerde KTP te forceren met meespelende keeper. Dit leverde niet de gewenste 1-1 op maar de 2-0 op.

En toch was het een gezellige afsluiting in de gast vrije kantine van OS. De terug keer naar Noord Nederland kon toch ook nog met opgeheven hoofd en zonder schaamte. In tegen deel! Voor KTP was dit een geweldig debuut jaar op het allerhoogste niveau om in de eredivisie competitie als derde te eindigen.

Een uitgebreid evaluatie seizoen verslag volgt later. Ze hebben nog meerder binnen- en buitenlandse toptoernooien te gaan en ze spelen ook straks nog tot half juli Eredivisie Beachsoccer.

Wel wil het team bij deze al hun sponsoren, vele supporters en alle mensen die ze een warm hart toe dragen hartelijk bedanken voor het compleet maken van dit seizoen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *