Sparta 2 viert kampioenschap voor eigen publiek Sparta 2 viert kampioenschap voor eigen publiek

Sparta 2 viert kampioenschap voor eigen publiek

Korfbal 15 februari 2015 - 09:31 uur Richard 0

ZEVENHUIZEN – Nadat het 2e selectieteam van Sparta al tegen Harkema kampioen is geworden werd dit afgelopen zaterdag voor eigen publiek gevierd. Jeugd spelers werd gevraagd een leuk spandoek te maken met het team en hiermee kon een prijs gewonnen worden. Leden, oud-leden, familie en vrienden werden uitgenodigd voor de laatste thuiswedstrijd in Leek om het kampioenschap te vieren.

Eerst moest er natuurlijk nog wel gespeeld worden tegen Noordenveld. Noordenveld die 2e staat in de poule was gedreven deze positie te blijven handhaven. Zeker om een plek om promotie te verstevigen moesten de Rodenaren winnen in Leek. Sparta liet zich echter daar niet van de wijs door brengen. De Spartanen openden de score in tegenstelling tot de uitwedstrijd in Roden. Het 2e team van de Gebroeders Brink formatie stond op scherp dat dit niet nog een keer zou gebeuren. Noordenveld liep de hele eerste helft achter de feiten aan. Sparta was sterk en kon met 4 punten verschil de rust in gaan.

Met een stand van 11-7 kwamen beide teams scherp uit de kleedkamer. Noordenveld leek zich even te herpakken, echter bleek dat van korte duur. Sparta herpakte zich goed en kon de voorsprong blijven van 4 punten vast houden. In de laatste 15 minuten vielen er veel doelpunten bij beide teams. Mooie aanvallen en vooral mooie doelpunten. Het publiek werd getrakteerd op een sensationele wedstrijd en met een eind stand van 26-17 werd het kampioenschap compleet. Sparta 2 heeft nog geen punten laten liggen in de wedstrijden. Een super prestatie.

De laatste wedstrijd van de zaal voor het 2e team van de gebroeders Brink formatie wordt gespeeld tegen CLS 4 in Stiens op zaterdag 7 maart. Hier word natuurlijk alles op alles gezet om ongeslagen kampioen te worden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *