KC Rodenburg 1 wint uit van WSS 1 KC Rodenburg 1 wint uit van WSS 1

KC Rodenburg 1 wint uit van WSS 1

Korfbal 17 november 2015 - 07:53 uur Richard 0

Voor de tweede wedstrijd van de zaalcompetitie konden we met de gehele selectie afreizen naar Oude Pekela. Dit was voor ons geen onbekende tegenstander aangezien we op het veld ook bij elkaar in de competitie spelen. Op het veld hadden we van ze gewonnen en ook vandaag wilden we graag weer de punten mee naar huis nemen.

Het fluitsignaal ging, WSS nam de bal uit en opende meteen met scoren. Gelukkig konden we snel op gelijke hoogte komen en zelfs nog een voorsprongetje pakken. Tot aan de 6-7 werd er steeds om en om gescoord door beide ploegen. We creëerden nog een voorsprong van 8-11 maar WSS bleef doorvechten en zo stond er één minuut voor rust 12-12 op het scorebord. Door de laatste minuut goed uit te spelen konden we toch nog met een kleine voorsprong de rust in 12-13.

We kwamen sterk de kleedkamer uit en voelden dat we hier wel punten konden gaan pakken. Door het goede spel wat we speelden kwamen we op een 12-16 voorsprong. Daarna scoorde WSS voor het eerst weer na rust en pakte nog een aantal doelpuntjes mee. We bleven rustig, speelden ons eigen spel en gaven de voorsprong niet meer uit handen weg. Waardoor we terecht de punten mee naar huis namen met een uitslag van 21-25 winst.

Volgende week hebben we weer een uitwedstrijd maar dan tegen Vitesse om 14.35 uur in Beilen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *