Koekje van eigen deeg en een rode kaart voor trainer Leekster Eagles Koekje van eigen deeg en een rode kaart voor trainer Leekster Eagles

Koekje van eigen deeg en een rode kaart voor trainer Leekster Eagles

SportVoetbal 25 april 2016 - 11:10 uur Redactie 0

LEEK – Tijdens de wedstrijd Leekster Eagles – ‘T Knooppunt 2 kwam het publiek volledig aan haar trekken. Er werd wederzijds gestreden om de eer in een wedstrijd die voor de competitie niets meer toe te voegen had.

Bas Lulofs

Tevens was dit de laatste wedstrijd van trainer en oud speler Bas Lulofs. Dankzij de medewerking van ‘T Knooppunt en de arbitrage kon er aandacht aan dit afscheid worden gegeven. Snode plannen werden er gesmeed en tijdens de opkomst droegen alle spelers een oud wedstrijdshirt die Bas in de loop der jaren uit de kleedtas had ontvreemd. Een verraste Bas mocht daarna deze shirts in ontvangst nemen, waarna de interim voorzitter Peter Westra verklaarde dat Bas zich nu officieel eigenaar mag noemen van deze collectoritems.

De wedstrijd was een echte wedstrijd mooie acties en er vielen prachtige doelpunten aan beide zijden. Leonardo Wijsman, de 16 jarige debutant aan Eagles zijde wist een prachtige goal te maken en kreeg zelfs van de zijde van ‘T Knooppunt een daverend applaus als beloning. Met elkaar een groot genoegen om deze wedstrijd te mogen aanschouwen.

Rode kaart

Helaas ging het in de laatste minuut mis, kort voor tijd werd er gefloten door scheidsrechter Martin Arends. Met de rode kaart in de hand ging hij richting de scheidende trainer en na overhandiging van een Eagles pet en sjaal mocht de aangeslagen trainer het veld verlaten en op de tribune plaats nemen.

Eindstand Leekster Eagles – ‘T Knooppunt 5-5
Scoreverloop Eagles:
1-1 Karim Layeb (14e minuut)
2-1 Karim Layeb (15e minuut)
Rust
3-3 Leonardo Wijsman (12e minuut)
4-3 Freddie van der Velde (16e minuut, 10 meter trap)
5-4 Marwin van Wijk (20e minuut)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *