GTA V voor op de PC is een ‘Must Have’ GTA V voor op de PC is een ‘Must Have’

GTA V voor op de PC is een ‘Must Have’

LandelijkReview 15 april 2015 - 10:39 uur Richard 0

De veelgeprezen en records brekende open wereld van Grand Theft Auto 5 is eindelijk te spelen op de PC. In september 2013 werd de game gelanceerd voor de Playstation 3 en de Xbox 360. De bezitters van een PS4 en Xbox One moesten een jaar langer wachten, maar werden in november 2014 dan ook bediend.

In die tijd werd de vraag naar een PC-versie steeds groter. Betere resolutie, meer details. De fans konden niet wachten om hun favoriete franchise te spelen op het superieure platform. Rockstar heeft het dan eindelijk voor elkaar, 14 april zag GTA V het levenslicht op de PC.

De PC tilt de game naar een hoger niveau

Grand Theft Auto V voor PC maakt volledig gebruik van de kracht van de PC door verbeteringen te leveren zoals verhoogde resolutie en grafische details, hogere verkeersdichtheid, wijdere uitzichten, verbeterde AI, de toevoeging van nieuwe wilde dieren en geavanceerde weer- en schade-effecten voor een ultieme open wereld-ervaring.

In de stad

Los Santos: een uitgestrekte, zonovergoten metropool vol zelfhulpgoeroes, sterretjes en vergane beroemdheden. Ooit wekte deze plek de jaloezie op van de gehele westerse wereld, maar nu worstelt de stad om het hoofd boven water te houden in een tijdperk van economische onzekerheid en goedkope reality-tv. Te midden van deze onrust riskeren drie zeer verschillende criminelen alles in een reeks van gedurfde en gevaarlijke heists, die hen een leven zonder geldzorgen moeten bezorgen.

In de grootste, meest dynamische en meest uitdagende open wereld ooit gemaakt combineert Grand Theft Auto V verhalen en gameplay op een nieuwe manier doordat spelers continue switchen tussen de drie hoofdpersonages Michael, Franklin en Trevor en zo de game vanuit drie verschillende perspectieven spelen.

Online

Grand Theft Auto V voor PC bevat ook Grand Theft Auto Online, waar je samen met je vrienden zelf een flinke stempel kan drukken op de grote, boze wereld. Ontdek deze grote wereld of ga op de criminele tour en voltooi missies voor contant geld, upgrade je personage en voertuigen, koop huizen en ga de concurrentie aan met andere online ‘criminelen’.

Alle nieuwe content en gameplay gemaakt en vrijgegeven sinds de lancering van Grand Theft Auto Online – inclusief nieuwe missies, een arsenaal aan nieuwe wapens, nieuwe voertuigen, nieuw onroerend goed en speler customizations – zijn ook beschikbaar in Grand Theft Auto Online voor de PC.

Video’s maken

Grand Theft Auto V voor PC bevat ook een video-editor waarmee professionele films gemaakt kunnen worden. Ideaal voor de Youtubers die hun kunsten en belevenissen willen delen met de rest van de wereld.

Rapport: 9,5

* Story: 9,5
* Gamplay: 10
* Graphics: 9,5
* Geluid & Soundtrack: 9
+ Helemaal compleet, Hogere resolutie, Verbeterde graphics.
– Meer van hetzelfde, Veel te laat uitgebracht, Maar liefst 7 installatie-discs (dat duurt wel even).

Eigenschappen

Releasedatum: 14 maart 2015
Ontwikkelaar: Rockstar
Genre: Sandbox, Open World Action
Pegi: 18+

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *