Zwemkasteel Nienoord viert de meivakantie Zwemkasteel Nienoord viert de meivakantie

Zwemkasteel Nienoord viert de meivakantie

regionaalVrijetijd 29 april 2015 - 10:42 uur Richard 0

Kom de meivakantie vieren in Zwemkasteel Nienoord! 8 mei is de grote opening van het buitenzwembad en verder zijn er de hele vakantie allerlei leuke dingen te doen. We pakken dit jaar extra uit, want het Zwemkasteel bestaat 20 jaar! Je maakt zelfs kans op een zomerabonnement ter waarde van € 81,50.

De afgelopen weken is er flink onderhoud gepleegd aan het buitenbad van het Zwemkasteel. Deze is helemaal opnieuw in de verf gezet en wordt op dit moment gevuld met vers water. Op 8 mei staat daarom een grote opening van het buitenbad gepland. Speciaal voor deze gelegenheid kun je tussen 10:00 uur en 12:00 uur een entreekaartje kopen voor maar €2! Het grote feest begint om 11:00 uur en er is de rest van de dag ook genoeg te doen! Zo is er een disco, Wipe Out baan en een buikschuifbaan! Kom jij ook mee feesten?

Win een zomerabonnement

Verder maak je de hele meivakantie lang kans op een zomerabonnement voor het Zwemkasteel ter waarde van € 81,50! Je kunt winnen door te raden hoeveel bad eendjes er in de grote zak die in het Zwemkasteel hangt zitten. Om de vakantie extra leuk te maken is er van 4 tot en met 8 mei ook nog iedere dag tussen 13.00 uur en 16.30 uur een Wipe Out baan in het water van het Zwemkasteel te vinden.

Het Zwemkasteel bestaat 20 jaar! Vanaf 1955 is er al een buitenzwembad aanwezig op het Landgoed. Deze is langzamerhand uitgebreid tot het subtropisch Zwemkasteel Nienoord. In 1950 heeft de gemeente Leek het Landgoed Nienoord aangekocht. In 1995 is het binnenbad van Zwemkasteel Nienoord geopend en nu zijn we al weer 20 jaar verder. Momenteel is er in het subtropisch Zwemkasteel Nienoord voor iedere zwemliefhebber wat te beleven. In het 25-meter kan je terecht voor het maken van meters en in het recreatiebad kan je heerlijk ontspannen met een prachtige lichtgevende glijbaan. Er is een apart kinderbuitenbad en een 50-meter buitenbad.

Ook worden er in het Zwemkasteel zwemlessen gegevens en kan je meedoen aan de verschillende soorten Aquasporten. Voor de jeugd worden er spetterende discofeesten en andere leuke activiteiten georganiseerd in het Zwemkasteel.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *