Stoomdag 16 mei in teken van Make-a-Wish op Landgoed Nienoord Stoomdag 16 mei in teken van Make-a-Wish op Landgoed Nienoord

Stoomdag 16 mei in teken van Make-a-Wish op Landgoed Nienoord

regionaalVrijetijd 23 april 2015 - 11:38 uur Richard 0

De Internationale Stoom- en Modelbouwdagen worden alweer voor de 42ste keer georganiseerd op Familiepark Nienoord. Deelnemers uit binnen- en buitenland komen van 14 mei tot en met 17 mei samen in Familiepark Nienoord om hun modellen aan het publiek en aan elkaar te laten zien.

Make-a-Wish

Bijzonder dit jaar is dat één dag van het evenement volledig in teken staat van het goede doel Make-a-Wish. Make-A-Wish Nederland haalt deze kinderen uit de zorgen en laat ze door het vervullen van hun liefste wens weer kind zijn in plaats van patiënt. Dit geeft deze kinderen maar ook het hele gezin kracht en energie voor de toekomst.

Op zaterdag 16 mei staat de gehele Stoomdag in het teken van dit goede doel. Met leuke activiteiten zoals de treinritjes, schminken en een loterij halen we zoveel mogelijk op voor het goede doel. De Make-a-Wish dag duur van 9.30-17.30 uur.

Concert

In de avond is er een benefietconcert vanaf 20.00 uur tot 0.00 uur. Met live optredens van bekende regionale artiesten met onder andere Dirk Jan Mollema, Eltjo van Wijk, Leo Klok, Jan Warringa, Sylvia Copier en méér.

Kaartjes zijn in het Familiepark verkrijgbaar voor € 5,00 p.p. Hiermee steun je het goede doel. Ook wordt tijdens deze feestelijke avond de fakkelrit gehouden, waarbij je kan meerijden in de Stoomtrein door de sfeervol verlichte
bossen van Nienoord.

De overige dagen is er natuurlijk ook genoeg te doen. Zo rijden er verschillende modeltreinen af en aan op alle sporen van het Familiepark. Er vinden demonstraties en optochten van Groot Stoom en de Agridagen plaats. En in de Showtent kunnen bezoekers terecht voor aanvullingen van hun hobby maar er zijn ook vele bijzondere miniaturen te bezichtigen.

Gerelateerd aan dit artikel:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *