Nog enkele plaatsen vrij bij spannende Murphy’s Quiz Night café Zwaneveld Nog enkele plaatsen vrij bij spannende Murphy’s Quiz Night café Zwaneveld

Nog enkele plaatsen vrij bij spannende Murphy’s Quiz Night café Zwaneveld

regionaal 18 maart 2016 - 12:10 uur Redactie 0

NORG – Vrijdag 18 maart Murphy’s Quiz Night bij Café Zwaneveld en er zijn nog enkele plaatsen vrij!

Aanstaande vrijdag 18 maart wordt de derde Murphy’s Quiz Night van het seizoen 2016 gehouden bij Café Zwaneveld in Norg. Nieuwe en bestaande teams zijn van harte welkom om aan deze gezellige en spannende quizavond deel te nemen! De avond start om 20.30 uur, graag willen we de teams vragen om zich vooraf op te geven.

Tijdens de eerste twee quizavonden van 2016 hebben per avond ongeveer 35 teams en meer dan 150 deelnemers meegedaan. De quizavonden van januari en februari kenden beide keren een (bijna) verschillende top-3. In februari wist het team ‘Whiskytown’ beslag te leggen op de hoofdprijs. Dit team werd op de voet gevolgd door ‘Aan de bar’ en ‘A05’.
Een maand eerder –in januari- won ‘Henk & Ingrid, werd ‘Het Verschil’ tweede en was de derde plaats voor ‘Whiskytown’. De diverse eindstanden per avond zijn onder de knop ‘nieuws’ te vinden op de website www.cafezwaneveld.nl.

De resterende quizavonden voor de zomerstop staan gepland op vrijdag 18 maart en vrijdag 15 april. Hierna is het zomerstop, in september worden de quizavonden hervat.

Kennisquiz

Tijdens een Murphy’s Quiz wordt ieders algemene kennis gedurende 8 rondes grondig op de proef gesteld. Naast de normale vragenrondes is er ook plaats voor een fotoronde en een muziekronde. De quizavonden zijn avondvullend en vinden plaats in een zeer ontspannen en gezellige sfeer. De presentatie is in handen van Michaël Wiese. De quizavonden beginnen om 20.30 uur. Meespelen kan individueel, maar het is natuurlijk leuker om samen met collega’s, vrienden, familie of bekenden te spelen.

Een team bestaat uit maximaal 5 personen. Om verzekerd te zijn van een tafel tijdens de quizavond, willen wij alle teams vragen om zich vooraf op te geven. Opgeven kan bij Café Zwaneveld info@cafezwaneveld.nl of Michaël Wiese michaelwiese@hotmail.com / 06 423 11 934).

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *