Ben jij klaar voor de zomer? Tijd voor de #1 bikinitip! Ben jij klaar voor de zomer? Tijd voor de #1 bikinitip!

Ben jij klaar voor de zomer? Tijd voor de #1 bikinitip!

regionaalVrijetijd 21 april 2015 - 15:56 uur Richard 0

Met het mooie weer komt ook de periode van zon, zee en strand weer dichterbij. Tijd om als vrouw bewust te worden van je voeding en lichaamsbeweging. Uiteindelijk willen we straks allemaal weer in onze bikini of badpak passen.

Maar heb jij zin om na een drukke dag nog uren zwetend in de sportschool door te brengen? Is het niet veel lekkerder om alleen of met vriendinnen eens heerlijk te ontspannen en toch bewust bezig te zijn?

Een trend op dit gebied is yoga. Yoga is een proces van bewustwording waarbij de technieken niet als doel, maar als middel worden gebruikt. Lichaamshoudingen die het spierstelsel versterken en het lichaam schoon, veerkrachtig en lenig maken.

Bewust met je lichaam en je gezondheid bezig zijn. En dat zonder aan veel te zware gewichten te moeten trekken of al zwetend kilometers op een fiets te moeten zitten.

Yoga is bevorderlijk voor de gezondheid. Het geeft je de mogelijkheid de dagelijkse druk even te ontvluchten en heerlijk tot jezelf te komen.

Het is bewezen dat yoga je lichaam in balans brengt en stress vermindert. In combinatie met goede en verantwoorde voeding duurt het maar even voordat je weer zelfverzekerd de show steelt op het strand of in dat mooie jurkje.

Megasterren als Jennifer Aniston, Madonna, Maroon 5 zanger Adam Levine en Robbie Williams hebben inmiddels allemaal de rustgevende, bewuste yogamethodes ontdekt.

yoga-celebs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *