Computerservice Roden, computerreparatie op locatie en tegen een laag tarief. Computerservice Roden, computerreparatie op locatie en tegen een laag tarief.

Computerservice Roden, computerreparatie op locatie en tegen een laag tarief.

Ondernemen 15 mei 2016 - 19:03 uur Hans 0

Kent u dat?
Uw computer of laptop start erg langzaam op of is niet vooruit te branden? Of de computer nu erg traag is of het helemaal niet meer doet, wij kunnen dit snel en goed voor u oplossen! Of het nu gaat om een herinstallatie van Windows of het uitvoeren van complexe reparaties, u kunt altijd bij ons terecht en uiteraard voor een zeer scherpe prijs.

Wij van Computerservice Roden zijn ontzettend trots op onze eigen vakkundige technische dienst, wij hebben namelijk op onze vestigingen een eigen technische dienst. Onze kracht is dat wij in tegenstelling tot een hoop andere bedrijven daadwerkelijk ook al onze reparaties zelf uitvoeren. Al ons vakkundige personeel is voorzien van de benodigde opleidingen en ervaring, zodat wij u de garantie kunnen bieden dat uw reparatie met de grootste zorg en zorgvuldigheid wordt uitgevoerd. Ook computers en laptops die niet bij Computerservice Roden zijn gekocht kunnen bij ons aangeboden worden ter reparatie!

Weten waar u aan toe bent:
Wij vinden het erg belangrijk en wel zo prettig voor u dat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarom communiceren wij altijd duidelijk van te voren wat de kosten zullen zijn zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Mocht er tijdens de reparatie toch onverhoopt onverwachte zaken aan het licht komen, dan stellen wij u altijd direct op te hoogte en voeren we enkel aanvullende reparaties uit in overleg en met uw goedkeuring.

Coulance:
Tevens zijn we van mening dat het erg belangrijk is om coulant te zijn. Zo proberen wij altijd zo coulant mogelijk om te gaan met defecten die buiten de garantieperiode vallen. Dit alles om onze klanten altijd met een goed gevoel verder te laten werken met de computer of laptop.

Illegale software:
Wij werken uitsluitend met originele software. Deze kunt u indien gewenst bij ons aanschaffen. Als we uw computer voor u updaten en hierdoor is uw licentie als ongeldig verklaart dan kunnen we u niet verder helpen zonder aanschaf van legale software, ook niet op uw verzoek. Onze technische medewerker kan u hierover verder inlichten.

Direct hulp nodig?
Kunt u direct hulp gebruiken bij een defect, storing of komt u er niet uit? Neem dan nu contact met ons op zodat wij direct een diagnose kunnen stellen en een goed advies kunnen geven. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkels met uw apparaat zodat onze medewerkers van de technische dienst u direct verder kunnen helpen. Klik hier om direct contact op te nemen via een contactformulier met een van onze winkels. De contactgegevens van al onze winkels kunt hier vinden en helemaal onderaan deze pagina.

Samengevat:
Welke werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren? Herinstallatie Windows of besturingssysteem, alle soorten reparatie computers, alle soorten reparaties laptops, periodiek onderhoud, verwijderen virussen, back-up maken bestanden, onderdelen vervangen na schade of defect, computer service/APK en nog veel meer!

Hulp op afstand:
In veel gevallen kunnen computerproblemen ook op afstand worden verholpen. Omdat er geen reistijd en reiskosten zijn, bespaart u ook nog eens behoorlijk op de kosten. We kunnen u in veel gevallen direct helpen via hulp op afstand.

Heeft u computerproblemen? of heeft u een upgrade nodig? Ga dan naar www.computerserviceroden.nl Wij komen vrijblijvend bij u langs en op afspraak.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *