Speeltoestellen ‘t Faan richt zich op particuliere markt Speeltoestellen ‘t Faan richt zich op particuliere markt

Speeltoestellen ‘t Faan richt zich op particuliere markt

Ondernemen 7 mei 2015 - 14:08 uur Richard 0

Speeltoestellen ’t Faan bestaat volgend jaar 20 jaar. Wat ooit klein is begonnen als hobby van Jelte Bosma is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de speeltoestellen-branche.

‘Het begon ooit als een hobby bij mijn ouders thuis’, verteld de veelzijdige ondernemer. ‘Maar als je eenmaal een auto en een aanhangwagen vol orders bij de weg hebt is het moeilijk vol te houden dat het puur een hobby is.’

Daarop besloot Jelte naar de Kamer van Koophandel te gaan en zich als bedrijf te laten registreren. Het begin van een avontuur waarvan het werk al snel door heel Nederland terug te vinden was.

Kwaliteit & Service

Kwaliteit en service hebben daarbij de doorslag gegeven. ‘Als je wilt dat mensen terug komen, moet je zorgen dat je altijd aan de verwachtingen voldoet’, zegt Jelte. En kwaliteit wordt er geleverd, Speeltoestellen ’t Faan is gecertificeerd inspecteur van speeltoestellen bij pretparken en voor gemeenten.

Jelte: ‘Toch gaan we terug naar de basis. Het begon ooit met picknicktafels, schommels en glijbanen voor particulieren. Door de drukte is dat wat op de achtergrond geraakt, maar we gaan het weer oppakken. Het is fantastisch om met mensen te werken en maatwerk te kunnen leveren die precies aansluit bij hun wensen.’

‘Eventueel met kunstgras. Als ik zelf ergens een hekel aan heb, dan is het wel iedere week grasmaaien’, besluit de lachende Jelte.

Veel keuze

De Speeltoestellen van ’t Faan zijn te bestellen via webshoptfaan.nl. Mocht er onverhoopt iets niet op de website staan, neem gerust contact op, het bedrijf kan (bijna) altijd aan uw wensen voldoen. Speeltoestellen ’t Faan staat voor scherpe prijzen en gecertificeerde kwaliteit. De levertijden zijn kort, zodat men snel van de aankoop kan genieten. Monteren en plaatsen worden door het bedrijf uitgevoerd. Voor vragen over voorwaarden en prijzen kunt u, vrijblijvend, contact opnemen.

Speeltoestellen ’t Faan is gevestigd (met showtuin) aan Kalkoven 28 in Leek, telefoon 0594-512531

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *