RTL 4 bezoekt Alida’s Smulpaleis, ‘Unieke producten uit Roden krijgen landelijke aandacht’ RTL 4 bezoekt Alida’s Smulpaleis, ‘Unieke producten uit Roden krijgen landelijke aandacht’

RTL 4 bezoekt Alida’s Smulpaleis, ‘Unieke producten uit Roden krijgen landelijke aandacht’

Ondernemen 30 juli 2015 - 16:28 uur Richard 1

RODEN – Alida’s Smulpaleis is als cafetaria de nummer twee van Nederland. En dat is ook RTL4 niet ontgaan. Donderdag kwam de zender dan ook langs om zelf eens te kijken, en te proeven, waarom de Roder cafetaria zulke hoge ogen gooit.

“Wij zitten 19 september in de uitzending van Trips & Travel. Dat is een tv-programma dat door Nederland reist en de leukste hotspots laat zien aan de mensen. Dus het is echt heel bijzonder”, vertelt Jan.

Unieke producten

De dames en heren van RTL4 hebben donderdagmiddag natuurlijk de huisgemaakte Drentse frieten van Jan en Alida geproefd. Ook de andere unieke producten van Alida’s Smulpaleis werden gekeurd. De Blakervelder Burger en Alida’s Smulkroket zijn traktaties die je in andere cafetaria’s niet tegen zult komen.

alidas-smulpaleis-RTL4-3

“RTL heeft ons benadert en gevraagd of ze mochten komen filmen”, zegt Jan. “Hartstikke leuk! Helaas is de uitzending wel precies op de zaterdag van Rodermarkt, maar dat mag voor vandaag de pret niet drukken.”

alidas-smulpaleis-RTL4-4

 • Johan

  26 september 2015 #1 Author

  1 nadeel, kost maar liefs 3500 euro.
  Hebben een kennis van ons ook benaderd.
  Om aan dit programma mee te werken.

  Het is een commercieel gevuld programma.
  Daarin mis ik soms de echte mooie plekjes van ons land

  Beantwoorden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *