Gemeente Noordenveld vraagt ondernemers om hulp Gemeente Noordenveld vraagt ondernemers om hulp

Gemeente Noordenveld vraagt ondernemers om hulp

Ondernemen 17 maart 2016 - 15:29 uur Redactie 0

RODEN – Het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) is de motor van de Drentse economie. Daarom zetten de 12 Drentse gemeenten zich samen met de provincie in voor het versterken van de concurrentie- en innovatiekracht van het (startende) Drentse bedrijfsleven. Om die reden willen de gemeenten hun dienstverlening beter laten aansluiten op de wensen en behoeften van lokale ondernemers en instellingen.

Ondernemerspeiling

Ondernemers en instellingen ontvangen deze week een brief van de gemeente, waarin zij worden uitgenodigd om een digitale vragenlijst in te vullen. Dat kan tot en met 10 april 2016.
De Drentse gemeenten hebben besloten om de landelijke Ondernemerspeiling uit te voeren, over hoe ondernemers de dienstverlening, het vestigingsklimaat, de regeldruk en administratieve lasten nu ervaren. Op deze manier hebben de gemeenten een goede 0-meting en kunnen zij bepalen waar en hoe zij verbeteringen kunnen realiseren.

Wethouder Henk Kosters: “Ik hoop dat veel ondernemers van de mogelijkheid gebruik maken om hun ervaringen te delen!”

Dus bent u ondernemer en ontvangt u deze week de brief? Vul dan de digitale vragenlijst in en help als ondernemers onder elkaar voor verbeteringen in de toekomst.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *