Klaas Pruim bevestigt: ‘Ik heb een nieuwe droom!’ Klaas Pruim bevestigt: ‘Ik heb een nieuwe droom!’

Klaas Pruim bevestigt: ‘Ik heb een nieuwe droom!’

Ondernemen 6 februari 2016 - 11:34 uur Redactie 0

LEEK/RODEN – De plannen van voormalig discotheekhouder Klaas Pruim om het uitgaansleven in de regio een nieuwe impuls te geven lijken steeds serieuzer te worden. De afgelopen week kwamen er al geruchten op gang dat Klaas bezig zou zijn met een comeback. Dat dit inderdaad het geval is bevestigde hij vrijdagavond op Facebook.

Samen met de Rabobank en de gemeenten Leek en Noordenveld kijkt Klaas Pruim naar de mogelijkheden om zijn nieuwe droom te verwezenlijken. Wat de nieuwe droom precies inhoudt vertelt de ondernemer niet, wel zegt Klaas dat er gebouwd moet worden en dat er een extra verdieping nodig is.

Pruim doet een oproep aan zijn publiek hem te steunen door zijn bericht te liken, te delen of een brief naar één van beide gemeenten te sturen met een motivatie waarom het goed zou zijn om Klaas Pruim te laten bouwen aan zijn nieuwe droom in de gemeente.

Klaas Pruim stond tot 1990 aan het roer van Pruim Zevenhuizen. Daarna streek de discotheekhouder neer in Roden, waar hij tot 2011 is blijven ondernemen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *