Jumbo Fitnessactie in Leek een groot succes Jumbo Fitnessactie in Leek een groot succes

Jumbo Fitnessactie in Leek een groot succes

Ondernemen 25 januari 2016 - 12:54 uur Richard 0

LEEK – De fitnessactie van de Jumbo supermarkten in Leek en Roden zijn een groot succes! Klanten van de Jumbo konden vanaf 4 januari en kunnen nog tot en met 31 januari op vertoon van een kassabon een maand lang gratis sporten (fitness en groepslessen) bij Fitclub Rodenburg in Leek.

“De eerste week was het door de winterse omstandigheden vrij rustig maar de afgelopen weken hadden we dagelijks veel afspraken en intakes”, aldus eigenaresse Astrid Cazemier. “Opvallend was dat ook veel mensen die nog nooit aan fitness hadden gedaan zich meldden”. De kassabonactie, uitsluitend voor mensen die nog geen lid zijn, loopt nog door tot eind deze maand, de maand gratis sporten gaat pas in zodra men is begonnen met sporten. “Uiteraard zitten we daarna niet stil, na deze actie komen we in februari met iets nieuws voor bestaande leden! Meer info volgt binnenkort!”

Fitclub Rodenburg startte ruim 3 jaar geleden met Les Mills groepslessen en Spinning in de voormalige kantine van de Rodenburghal en opende in september 2015 een eigentijdse fitnesszaal met de nieuwste cardio- en krachtapparatuur en de revolutionaire eGym fitnesscirkel.

“De eGym cirkel heeft heel veel positieve reacties opgeleverd, ervaren als onervaren sporters trainen kort, krachtig en met veel plezier op de volautomatische krachttoestellen” aldus eigenaresse Astrid Cazemier. Ook de andere faciliteiten binnen Fitclub Rodenburg scoren erg goed! “In januari introduceren we een nieuwe, 30 minuten durende groepsles: HITT30. Dit is een functionele training van 30 minuten in groepen van maximaal 10 personen waarbij in circuitvorm kracht- en cardiotrainingen worden gecombineerd in een gevarieerde en intensieve les!”

Fitclub Rodenburg is elke werkdag open van 8 tot 12 en van 16 tot 22 uur, op zaterdag zijn de openingstijden van 9 tot 12 uur.

Meer informatie is te vinden op www.fitclubrodenburg.nl, telefonische informatie is verkrijgbaar tijdens de openingsuren op (0594) 740 842.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *