Fitclub Rodenburg introduceert nieuw fitnessconcept Fitclub Rodenburg introduceert nieuw fitnessconcept

Fitclub Rodenburg introduceert nieuw fitnessconcept

Ondernemen 18 september 2015 - 09:19 uur Richard 0

LEEK – Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden ? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak kennis met de eGym-cirkel bij het nieuwe fitnesscentrum in Leek: Fitclub Rodenburg

Wat is de eGym-Cirkel?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-Coach stelt alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens , zoals zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

Waarom trainen op de eGym-Cirkel?

• Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chipkaart;
• Effectieve training , slechts 2×30 minuten per week;
• Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding
• Altijd & overal inzage in het trainingsresultaat;
• Fit & Vitaal in 30 minuten

Via de website www.fitclubrodenburg.nl kan iedereen zich inschrijven voor een gratis kennismaking met sporten bij Fitclub Rodenburg! Een abonnement voor onbeperkt fitness, onbeperkt Les Mills groepslessen én onbeperkt eGym cirkel kost tijdelijk slechts 29,50 per maand!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *