Feest en gezelligheid bij Fifty Fifty Tolbert tijdens jubileumactie Feest en gezelligheid bij Fifty Fifty Tolbert tijdens jubileumactie

Feest en gezelligheid bij Fifty Fifty Tolbert tijdens jubileumactie

Ondernemen 27 december 2015 - 14:13 uur Richard 0

TOLBERT – Fifty Fifty Tolbert pakt uit! Anne-Heerke en Corry Lourens vieren het 20-jarig bestaan van hun zaak in Tolbert. En dat mag iedereen weten. Kosten nog moeite zijn gespaard om er een onvergetelijk feestje van te maken.

Speciaal voor deze dag draait Simone FM vanuit Tolbert. Met een mobiele studio en de herkenbare bus is er voor de Tolberters geen ontkomen aan. Fifty Fifty jubileert en dat betekent dat het excentrieke ondernemerspaar ouderwets alles uit de kast trekt om hun bijzondere mijlpaal met zo veel mogelijk mensen te vieren.

fifty-fifty-27-12-simone

Vanaf 27 december krijgen de klanten van Fifty Fifty ook nog eens een gratis kratje bier bij de aanschaf van twee spijkerbroeken. En zondagmiddag gebeurd dat onder de muzikale begeleiding van Burdy, Bert Zwier -de zingende visboer- en Evert Baptist, die de spijkerbroekenzaak omtoveren tot feesttent met gezellige livemuziek. Tot 15.00 uur kan er meegefeest worden.

31 december

Nog niet langs geweest? Ga snel langs bij de Tolberter broekjesboer en vier het feestje mee. Iedereen is uitgenodigd om er samen met de artiesten een prachtig feestje van te maken. Fifty Fifty gaat door met de bieractie tot en met 31 december. ‘Zodat iedereen een flesje bier kan opentrekken op ons jubileum’, vertelt Anne-Heerke. ‘En een lekker biertje… Dat past iedereen!’

fifty-fifty-27-12-actie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *