Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit Leek 2016 Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit Leek 2016

Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit Leek 2016

Cultureel 15 april 2016 - 17:00 uur Redactie 0

LEEK – 1e Pinksterdag zondag 15 mei wordt de 4e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit georganiseerd. Alweer voor de vierde keer start de oldtimerrit vanaf het terrein bij de borg op Landgoed Nienoord in Leek. De organisatie is in handen van Sportcentrum Leek en een onderdeel van de Oldtimer & Classic Beurs in Leek. Veel mooie oldtimers en motoren van minimaal 25 jaar oud zullen voor een tocht van ongeveer 75 km door de omgeving van Leek en omstreken vertrekken. Oldtimers uit een ver verleden 1915 tot in de tachtiger jaren zullen deelnemen aan de rit.
Deelname is mogelijk voor auto’s en motoren van ten minste 25 jaar oud. Vanaf 10 uur verzamelen de deelnemende klassiekers en oldtimers op het Landgoed Nienoord bij de borg. Om 10:30 vertrekken de motoren voor hun rit en om 11 uur volgen de auto’s. De terugkomst van de oldtimers en motoren is tussen 14 en 15 uur. De oldtimers en motoren blijven daarna staan om het publiek de gelegenheid te geven om alle prachtige voertuigen te bewonderen. En natuurlijk is het genieten om en bij de borg op het landgoed Nienoord van de mooie oldtimers en motoren. In de het restaurant van de borg is het goed vertoeven met een kopje koffie o.i.d.
Deelnemers worden ontvangen met koffie en koek, en onderweg wordt een koffiepauze ingelast. Bij terugkomst wordt u soep en een broodje aangeboden.
Voor inschrijving en informatie kunt u terecht op de website www.oldtimerleek.nl of www.sportcentrumleek.nl

Of stuur ons een mail met alle gegevens aan info@oldtimerleek.nl / 0594-512040 Sportcentrum Leek.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *