‘KONTAKT’; textieljubilea in K38 te Roden ‘KONTAKT’; textieljubilea in K38 te Roden

‘KONTAKT’; textieljubilea in K38 te Roden

Cultureel 8 januari 2016 - 07:33 uur Richard 0

RODEN – Het 25-jarige jubileum van Stichting Oost-West Kontakten te Noordenveld én het 25-jarige jubileum van Vilt-Kontaktgroep Noord Nederland worden gevierd met een exposities in Kunstencentrum K38 en in Galerie Barth te Roden.

Ter gelegenheid van deze jubilea hebben de Quiltwerkgroep , projectgroep van Oost West Kontakten, en de Viltkontaktgroep Noord Nederland samen een kleurrijke expositie samengesteld van quilts(uit Noordenveld en de Tsjechische partnergemeente Litomysl en drie dimensionale objecten van vilt uit Noord-Nederland.

Behalve in Kunstencentrum K38 en Galerie Barth te Roden is ook gezamenlijk werk in diverse winkels aan de “textielroute” te bewonderen. Routekaartjes door het centrum van Roden liggen klaar bij Kunstencentrum K38 en Galerie Barth. Deze route is lopend af te leggen.

Bij de opening in K38 , op vrijdag 8 januari om 16.00 uur, zal de burgemeester van de gemeente Noordenveld, Klaas Smid, het woord voeren en zal een modeshow worden gehouden met werk van viltsters en quiltsters.

In Galerie Barth zal de opening plaatsvinden op zaterdag 9 januari, ook om 16.00 uur.

Tijdens de openingstijden zijn, in K38, textielkunstenaars aanwezig. Zij demonstreren verschillende vilt- en quilttechnieken en kunnen toelichting geven op de geëxposeerde kunstobjecten.

Openingstijden: 9 t/m 31 januari; Woensdag t/m zondag van 13.00 – 17.00
Kunstencentrum K38, Kanaalstraat 38 te Roden

Expositie : ‘KONTAKT’ Textielkunst in K38 Roden; twee jubilerende verenigingen: 25 jaar Viltkontaktgroep Noord Nederland én Oost-West Kontakt Roden

Organisatie: Viltkontaktgroep Noord Nederland én Oost-West Kontakt Roden

Toegang: € 1,00. Kinderen tot 16 jaar en ‘Vrienden van K38’ gratis.

Zie voor verdere informatie www.kunstencentrumk38.nl.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *