Uitreiking Koninklijke onderscheiding Dhr. Klaas Oenema Uitreiking Koninklijke onderscheiding Dhr. Klaas Oenema

Uitreiking Koninklijke onderscheiding Dhr. Klaas Oenema

Algemeen 26 april 2016 - 16:43 uur Redactie 0

ZEVENHUIZEN – Vandaag dinsdag 26 april 2016 reikte de burgemeester van Leek, dhr. B.C. Hoekstra, een Koninklijke onderscheiding uit om 10.15 uur in kantine VV Zevenhuizen ter gelegenheid van Koningsdag 2016. De onderscheiding werd uitgereikt aan:

de heer K. (Klaas) Oenema (62) uit Zevenhuizen, Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Voetbalvereniging Zevenhuizen

De heer Oenema is vanaf 1990 kantinebeheerder bij Voetbalvereniging Zevenhuizen. Hij is verantwoordelijk voor de inkoop en de financiën, onderhandelt met de leveranciers, verricht barwerkzaamheden en schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast is hij sinds 1990 scheidsrechter en grensrechter. Vanaf 2010 is de heer Oenema voor de vereniging consul en EHBO’er. Hij keurt de velden voor de wedstrijden. Sinds 2013 verzorgt hij ook de schoonmaak van de kleedkamers.
Sinds 1990 is heer Oenema ook actief betrokken bij diverse evenementen in Zevenhuizen. Hij is o.a. medeorganisator van het Vijverspektakel, Fiets’m d’r in, diverse voetbaltoernooien en de ATB-toertocht. Hij is daarbij verantwoordelijk voor de horeca-aangelegenheden, helpt bij het op- en afbouwen en fungeert als verkeersregelaar en EHBO’er.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *