Top entertainment met vele artiesten tijdens Pinkster Festival Leek Top entertainment met vele artiesten tijdens Pinkster Festival Leek

Top entertainment met vele artiesten tijdens Pinkster Festival Leek

Algemeen 3 mei 2016 - 14:20 uur Redactie 0

LEEK – Pinkster Festival Leek met álle dagen gratis entree

‘Zeer succesvol geweest’, zo is de korte maar krachtige reactie van Jacob Veenema, directeur/eigenaar van Sportcentrum Leek en organisator van het Pinkster Festival Leek, op de vraag of het organiseren van het festival op De Tip vorig jaar, goed is bevallen. ‘We zijn het er met elkaar, kermisexploitanten, wij als organisatie van het festival, de ondernemers in het dorp en de Leekster horeca uitbaters, roerend over eens dat de terugkeer van de activiteiten naar De Tip een heel goede zaak is geweest. Het publiek bleef veel meer in het centrum en mede doordat het gebied waar de activiteiten als de kermis, de feesttenten, markt, ondernemers en horeca plaatsvinden, vrij compact is had het een veel betere aansluiting en daardoor kende het veel meer sfeer en was veel gezelliger. Dat heeft nog meer toeschouwers naar Leek doen trekken en we verwachten voor 2016 wederom een stijging in het aantal bezoekers op 13 t/m 16 mei’.

Aanbod aan artiesten zeer gevarieerd

Adel verplicht! Dit betekent dat het al vele jaren geliefde festival door duizenden liefhebbers, weer garant moet staan én staat voor top entertainment in zeer gevarieerde samenstelling. Als altijd kent het Pinkster Festival Leek alle vier dagen gratis entree! voor het publiek. Een feit dat door vele bezoekers zeer wordt gewaardeerd.

De aftrap van de feestvierdaagse is vrijdag 13 mei met DJ’s On Tour van Radio 538. Een garantie voor een spetterende feestavond. Kwaliteit staat altijd voorop met de mooiste lichtshow en de beste muziek uit heden en verleden. De fraai ingerichte feesttent is reeds vanaf 19.00 geopend, de spetterende feestavond vangt aan om 20.00 uur tot 02.00 uur.

BigBird

Zaterdag 14 mei is de topband BigBird dé attractie op het Pinkster Festival Leek. Vijf onweerstaanbare mannen komen met hun gloednieuwe show en maken de avond tot een onvergetelijke. Met hun onuitputtelijke energie toveren zij iedere feesttent om tot dé partyzone van het land! Daarnaast is de bekende en populaire DJ Olaf actief aanwezig en dat betekent plezier en gezelligheid van 20.00 tot 02.00 uur. Een top feestavond derhalve.

Pinksterzondag

Pinksterzondag 15 mei vanaf 20.00 uur tot 02.00 uur is de ‘Nacht van Leek’. En traditiegetrouw zijn de feestmakers bij uitstek en al jaren zeer geliefd op het pinksterfestival, de topband Papa di Grazzi, wederom de spectaculaire en grandioze smaakmakers op deze dag. Topartiesten met een zeer gevarieerd programma dat als altijd de feesttent op de grondbesten doet schudden. Naast deze onvolprezen feestmakers maakt DJ Olaf eveneens zijn opwachting en dit tot vreugde van zijn grote schare fans uit de regio. Een absolute topbezetting op deze eerste Pinksterdag. Tevens vindt op eerste Pinksterdag de 4e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit plaats. Inschrijfgeld bedraagt € 7,50 per persoon. Vele tientallen oldtimer auto’s en motoren starten vanaf Borg Nienoord om 10.30 uur de fraaie +- 75 km lange uitgezette rit door de prachtige dreven rondom Leek. Rond 14.00 uur worden de oldtimers terug verwacht bij Borg Nienoord alwaar ze geshowd worden voor het ongetwijfeld weer in grote getale aanwezige publiek.

Pinkstermaandag

Pinkstermaandag 16 mei is van 10.00 tot 19.00 uur RadioNL aanwezig met live radio vanuit de feesttent en vanaf de pinkstermarkt. Medewerking verlenen een scala aan bekende artiesten zodat het een topdag belooft te worden. Niet alleen optredens van de vele artiesten, er worden ook diverse live interviews gedaan vanuit de festival feesttent en vanaf de pinkstermarkt. Vanaf 10.00 kan men reeds terecht in de feesttent voor een heerlijke topdag op het Pinkster Festival Leek. Volg de Pinkster Festival Leek facebook pagina en de lokale media voor de complete line-up.

Pinkster Festival Leek is van 13 t/m 16 mei op locatie De Tip direct naast de kermis en kent álle dagen gratis entree voor het publiek! Het is het enige evenement van deze omvang waar de liefhebbers alle dagen gratis entree hebben en geen cent behoeven te betalen voor top-amusement. Een uniek feit! Zie voor alle informatie ook www.pinksterfestivalleek.nl.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *