Speelgroep Leek gaat naar de Cazemierboerderij Speelgroep Leek gaat naar de Cazemierboerderij

Speelgroep Leek gaat naar de Cazemierboerderij

Algemeen 13 mei 2016 - 11:06 uur Redactie 0

LEEK – In de eerste week van september verzorgt Speelgroep Leek weer haar openluchtspel. Deze keer zullen de voorstellingen echter niet op het vertrouwde openluchtpodium Nienoord zijn, maar bij de CazemierBoerderij inTolbert.

Dit uitstapje heeft alles te maken met het karakter van de nieuwe voorstelling: “Oogst”. Die gaat namelijk over een moestuinvereniging en speelt zich geheel af in een kas en op de moestuin. Omdat dit in het bos van Nienoord nogal lastig te realiseren is, heeft de Speelgroep naar een passende locatie gezocht en die in Tolbert gevonden. Het bestuur van de CazemierBoerderij bleek van harte bereid om aan dit plan medewerking te verlenen.

Toch blijft de Speelgroep het podium Nienoord met zijn bijzondere sfeer in het bos een warm hart toedragen. Het vaste patroon een keer doorbreken kan echter heel verfrissend werken. In ieder geval belooft “Oogst” iets bijzonders te worden en al is het een openluchtspel, als publiek zit u dit keer gegarandeerd droog.

De speeldata van de voorstellingen zijn iedere avond van dinsdag 6 t/m zaterdag 10 september.
De aanvang is 20.30 uur. Voor meer ontwikkelingen en het laatste nieuws kunt u terecht op de website www.speelgroepleek.nl

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *