Noordenveld doet gymzaal aan de Floralaan in de verkoop Noordenveld doet gymzaal aan de Floralaan in de verkoop

Noordenveld doet gymzaal aan de Floralaan in de verkoop

Algemeen 21 januari 2016 - 10:31 uur Richard 0

RODEN – De gemeente Noordenveld is op zoek naar een koper voor de gymzaal aan de Floralaan in Roden. In 2012 besloot de gemeente al tot de verkoop van de gymzalen aan de Floralaan en de Klimop. Dit vanwege de leegstand van de gymzalen waar te weinig gebruik van gemaakt werd.

Gymzaal ‘Klimop’ is in 2014 overgegaan naar Muziekvereniging Noordenveld, dit met de afspraak dat de leerlingen van OBS De Tandem gebruik mochten blijven maken van de gymzaal. Eenzelfde constructie heeft Noordenveld in gedachten voor de gymzaal aan de Floralaan. Een nieuwe eigenaar moet rekening houden met de leerlingen van GBS De Rank, die nog altijd gebruik maken van de accommodatie.

Naast verkoop heeft de gemeente ook gekeken naar de mogelijkheid om de zaal te slopen. Er kan echter geen woningbouw op deze locatie gerealiseerd worden, omdat dat de bedrijfsvoering van de Albert Heijn zal belemmeren. Er mag dan niet geladen en gelost worden vanwege het geluidsoverlast.

De prijs van de gymzaal aan de Floralaan is 159.000 euro kosten koper. Belangstellenden moeten rekening houden met de functie ‘gymonderwijs’, deze mag niet veranderd worden.

Foto: Google Maps

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *