Heeft u al de lentekriebels? Vrouwen van Nu is op zoek naar U Heeft u al de lentekriebels? Vrouwen van Nu is op zoek naar U

Heeft u al de lentekriebels? Vrouwen van Nu is op zoek naar U

AlgemeenVrijetijd 16 maart 2016 - 11:31 uur Redactie 0

RODEN – Vrouwen van Nu Roden zijn op zoek naar vrouwen met lentekriebels. Ze zoeken vrouwen die willen genieten van de natuur, lekker fietsen, wandelen of tuinieren.

Ook heeft  de vereniging vier kunstgroepen, die elke maand een activiteit organiseren naar onder andere beeldentuinen, musea. Er  is onder andere ook een gym-, lees- en volksdansgroep en een handwerkcafé. Kortom, u hoeft zich niet te vervelen bij de vrouwen van nu.

Presentaties

Voor de zomerstop zijn er nog twee presentaties: Op woensdagmorgen 6 april presenteren Rinette de Jong en Monique Bodegom het programma: “Vier het leven, maar regel eerst je nalatenschap nog even”  in Hotel Restaurant Langewold, Ceintuurbaan Noord 1 in Roden, Zaal open 9.00 uur. Aanvang 9.30 uur.
Woensdagavond 20 april vertelt Reino Koopman over haar wandeltochten door de wildernis van Amerika, de Continentel-Divide- Appelachiane- en de PCC-trail in De Pompstee, Brink 25,Roden. Zaal open 19.00 uur. Aanvang 19.30 uur.

Lentekriebels

Heeft u de lentekriebels al te pakken en zou u heel graag met de vrouwen van nu Roden in contact komen? En samen leuke dingen ondernemen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter Janneke Schelling, tel. 050-8511661 of per e-mail: jannekeschelling@ziggo.nl of kijk op www.vrouwenvannu.nl/roden/welkom-op-onze afdelingssite

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *