Gemeente Leek zet samenwerking met organisatiebureaus Pinkstermarkt door tot 2018 Gemeente Leek zet samenwerking met organisatiebureaus Pinkstermarkt door tot 2018

Gemeente Leek zet samenwerking met organisatiebureaus Pinkstermarkt door tot 2018

Algemeen 3 februari 2016 - 08:40 uur Richard 0

LEEK – De samenwerking tussen de gemeente Leek en de organisatiebureaus ’t Noord en de Kermisgids wordt voortgezet. Beide bureaus organiseren in opdracht van de gemeente al acht jaar de jaarlijkse Pinkstermarkt en de Pinksterkermis.

De traditionele pinkstermarkt, die al enkele honderden jaren oud is, is elk jaar weer een groot succes. Afgelopen jaar waren er op tweede pinksterdag weer circa 25.000 bezoekers. Vanaf de vrijdag vóór Pinksteren is er ook de jaarlijkse Pinksterkermis in Leek en Nietap, die met grote en spectaculaire attracties een grote aantrekkingskracht heeft op jong en oud uit beide dorpen en de regio.

De samenwerking tussen de drie partijen verloopt naar ieders tevredenheid. Niet alleen van de partijen zelf, maar ook van het publiek en de markt- en kermisexploitanten. De samenwerking is bekrachtigd in een contract voor de jaren 2016 tot en met 2018.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *