Fietser aangereden, veroorzaker rijdt door Fietser aangereden, veroorzaker rijdt door

Fietser aangereden, veroorzaker rijdt door

112 nieuwsAlgemeen 20 mei 2016 - 22:59 uur Redactie 0

BOERAKKER – Een 12 jarige fietser is donderdagavond om ± 19.20 uur bij de carpool plaats in Boerakker bij de A7 aangereden door een Citroën Saxo of Xsara (oud model), kleur donkerrood.

Hij fietste samen met een groepje van 10 kinderen richting Niebert op het fietspad. De bestuurder was aan het telefoneren en stond met de voorkant van de auto een klein stukje op het fietspad vanaf de carpoolplek. Tijdens het bellen is de bestuurder gaan rijden zonder uit te kijken en heeft daarbij onze zoon aangereden. De bestuurder is nog wel uitgestapt en heeft gevraagd of het gaat, hierop is er door de kinderen aangegeven dat het niet gaat en vervolgens is de bestuurder in de auto gestapt en hard weggereden richting w.s. Boerakker.

Helaas is er geen kenteken bekend, maar de kinderen hebben wel gezien hoe de persoon eruit zag: Stevige man van ± 25-35 jaar, ongeschoren en droeg een spijkerbroek.

De fietser is ‘s avonds nog naar het ziekenhuis geweest en heeft een zwaar gekneusde arm en allemaal schaafwonden en blauwe plekken hier aan over gehouden. Ook is de fiets beschadigd.

Wij willen graag dat deze persoon zich gaat melden bij de politie of bij ons. En we willen vragen of er eventueel ook getuigen zijn geweest, het kan bijna niet zo zijn dat je deze groep kinderen niet hebt gezien, de meesten in sportkleding, want ze kwamen van de voetbaltraining uit Boerakker.

Dit ongeval heeft een behoorlijke impact op de kinderen mede doordat de automobilist is door/weggereden.

De politie kan nu geen aangifte opnemen, omdat de vogel gevlogen is en adviseert ons dit te melden op 112 Marum.

Evt. getuigen kunnen zich melden bij de politie op 0900-8844 of via meldt misdaad anoniem 0800-7000

Bron: 112Marum

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *