Boks seminar van Ben “The Butcher” Tingen bij Hakiro Gym Roden Boks seminar van Ben “The Butcher” Tingen bij Hakiro Gym Roden

Boks seminar van Ben “The Butcher” Tingen bij Hakiro Gym Roden

AlgemeenSport 10 mei 2016 - 16:01 uur Redactie 0

RODEN – Vrijdag aanstaande komt professioneel bokser Ben Tingen een seminar boksen geven bij Kickboksvereniging Hakiro Gym Roden.

Ben Tingen (31) heeft vanaf zijn 17e veel ervaring opgedaan in de vechtsport met kickboksen en boksen. Hij is onderhand begonnen aan zijn professionele boks carrière na Nederlands bokskampioen te zijn geworden in de C, B- én A-klasse en heeft zijn eerste vier professionele partijen zonder al te veel moeite met winst door knock out afgerond.

“Ik ben op het idee van een boks seminar gekomen omdat wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven vele boks trainingen heeft gevolgd om op een hoger niveau te komen wat betreft zijn boks technieken. Zoals iedereen weet heeft (ook) dit zijn vruchten afgeworpen en heeft Rico zijn titel al drie keer met succes verdedigd”, aldus Benjamin Berghuis, voorzitter en trainer van Hakiro Gym.

Er zijn op dit moment nog enkele plekken beschikbaar voor het seminar, dus wil jij je bokstechnieken ook verbeteren? Geef je dan snel op via info@hakirogym.nl. Opgave is verplicht gezien het feit er een maximum zit aan het aantal deelnemers dat kan meedoen aan dit seminar, VOL = VOL! Wil je alleen komen kijken, dan is opgeven niet nodig. Iedereen is welkom.

De kosten voor dit seminar zijn € 7,50 p.p. Voor strippenkaart houders kost het 1 strip en voor leden is het gratis. Je mag uiteraard ook lid worden (dan is het seminar gratis) of een strippenkaart kopen ( dan ‘kost’ het seminar 1 strip).

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *