Binnenkort wéér de populaire FamilieDoeDagen in Sportcentrum Leek Binnenkort wéér de populaire FamilieDoeDagen in Sportcentrum Leek

Binnenkort wéér de populaire FamilieDoeDagen in Sportcentrum Leek

Algemeen 6 februari 2016 - 11:39 uur Redactie 0

LEEK – De zéér populaire FamilieDoeDagen, een uniek tweedaags evenement dat bedoeld is voor jong en oud, vindt dit jaar voor de vierde maal plaats in Sportcentrum Leek en ditmaal op zaterdag 27 en zondag 28 Februari.

Op ruim 8000 m2 beursvloer presenteren het maximaal mogelijke aantal standhouders zich voor de ongetwijfeld weer vele duizenden bezoekers. Door de uitstekende samenwerking met de regionale ondernemers kunnen belangstellenden net als voorgaande jaren gratis toegangskaarten (per kaart 4 personen ter waarde van 32,00 euro en ongeacht leeftijd) verkrijgen. De kaarten zijn alleen verkrijgbaar via de deelnemende standhouders.

Nog nooit eerder hebben zóveel standhouders zich aangemeld en zullen op de FamilieDoeDagen aanwezig zijn. Dat deze dagen ook populair zijn bij de standhouders blijkt wel uit het feit dat de organisatie tientallen exposanten heeft moeten teleurstellen vanwege het feit dat reeds elke vierkante meter volgeboekt is.

Op de zeer gevarieerde beurs zijn dit jaar weer een scala aan activiteiten voor alle leeftijden. Mannen, vrouwen, jeugdigen en kinderen, maar ook opa’s en oma’s kunnen desgewenst aan allerlei activiteiten en workshops deelnemen.Mooi om samen te doen en of gewoon om samen van te genieten.

Het is de organisatie van de FamilieDoeDagen weer gelukt om grote publiektrekkers als LEGO Bouwwedstrijden en Warner Game Event naar Sportcentrum Leek te halen. Jong en oud kunnen tijdens de FamilieDoeDagen hun hart ophalen met 400 m2 bouwplezier en games van LEGO en Warner Bros. Dit betekent volop plezier voor de hele familie!

Er zijn diverse activiteiten waar men aan kan deelnemen, onder meer op gebied van lifestyle en trends, wonen, mode, techniek, sport, ontspanning en er zijn informatieve stands. Verschillende modeshows zijn te aanschouwen, er zijn workshops, men kan modelbouwen, bowlen, films kijken, knutselen, schminken, fotoshoots, kortom teveel activiteiten om alle te noemen. Ook de inwendige mens behoeft door de aanwezige lekkernij- en versnapering standhouders niets tekort te komen gedurende dit gezellige familieweekend!

De FamilieDoeDagen, een heerlijk dagje uit voor de gehele familie en of gezinnen met kinderen en opa’s en oma’s, vinden plaats op zaterdag 27 en zondag 28 Februari in Sportcentrum Leek aan de Schelp 35 in Leek. Beide dagen vangen aan om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur. Gratis entreekaarten zijn vanaf begin Februari te verkrijgen via de deelnemende standhouders, die veelal uit de regio Westerkwartier en Noordenveld komen. Meer informatie over de FamilieDoeDagen is te vinden op www.familiedoedagen.nl.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *