Bedrijven- en verenigingenvoetbal op zaterdag 12 september bij v.v. GOMOS Bedrijven- en verenigingenvoetbal op zaterdag 12 september bij v.v. GOMOS

Bedrijven- en verenigingenvoetbal op zaterdag 12 september bij v.v. GOMOS

Algemeen 31 augustus 2015 - 08:20 uur Richard 0

NORG – Voetbalvereniging GOMOS en Bewegingscentrum Norg organiseren op zaterdag 12 september een bedrijven- en verenigingen voetbaltoernooi op de velden van voetbalvereniging GOMOS.

Het toernooi start om 16.30 uur en eindigt om circa 20.30 uur. Alle bedrijven en verenigingen worden van harte uitgenodigd om een team te formeren en mee te doen!

7-tegen-7 en 4-tegen-4

Om zoveel mogelijk bedrijven en verenigingen de kans te geven om mee te doen wordt er 7-tegen-7 (met 2 niet KNVB-leden) en 4-tegen-4 gespeeld (1 niet KNVB-lid) op kleine velden gespeeld. Het toernooi is (uiteraard) toegankelijk voor alle bedrijven en verenigingen uit de Gemeente Noordenveld. De 7-tegen-7 teams bestaan uit maximaal 10 personen, de 4-tegen-teams uit maximaal 6 personen.

Voetbalplezier en gezelligheid

Bij voldoende deelname zullen er diverse poules samengesteld worden waarbij iedereen op zijn of haar eigen niveau deel kan nemen. Daarnaast staan de middag en avond volledig in het teken van voetbalplezier en gezelligheid. Zo kan er tijdens het toernooi lekker gegeten worden en is er na afloop ruimschoots de gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten over het toernooi.

Stel een team samen en geef je op!

Lijkt het jou en je collega’s of clubleden leuk om mee te doen? Stel dan een team samen en geef je op!

De kosten voor deelname bedragen € 25,- voor 7-tegen-7 teams en € 15,- voor 4-tegen-4 teams. Het toernooi gaat door bij de deelname van minimaal 12 teams.

Voor meer informatie of opgave kan contact opgenomen worden met Michaël Wiese (06 423 11 934, mwiese@gomos.nl), Jasper Boer (jboer@gomos.nl) of Mark Homme van der Veen (markhomme@bcnorg.nl).

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *