Veel activiteiten in de meivakantie in zwemkasteel Nienoord Veel activiteiten in de meivakantie in zwemkasteel Nienoord

Veel activiteiten in de meivakantie in zwemkasteel Nienoord

Algemeen 3 mei 2016 - 13:23 uur Redactie 0

LEEK – Het buitenbad van Zwemkasteel Nienoord is vanaf 7 mei weer geopend! In het binnenbad liggen drie grote wipe-out banen waarop geklommen, gegleden en gerend kan worden. Daarnaast is er nog een leuke actie: tot en met 8 mei krijg je korting op de aanschaf van een zomerabonnement.

Het buitenbad is de afgelopen weken weer flink onder handen genomen. Het bad is helemaal schoongemaakt en de bodem is mooi blauw geverfd. Iedereen kan vanaf 7 mei weer heerlijk in de buitenlucht zwemmen en van de grote buitenglijbaan glijden. Op de regenachtige dagen is ook binnen wat leuks te doen: er liggen tijdens de meivakantie van 2 t/m 6 mei twee wipe out banen in het binnenbad. Ren, klim en glijd over het safarischip en de dubbele zigzag wipe out!

Ook is er een mooie actie tot en met 8 mei: ontvang €5,00 korting op een zomerabonnement. Hiermee kan je tot 1 september 2016 onbeperkt zwemmen in het subtropisch Zwemkasteel, baantjes zwemmen in het 25-meterbad, glijden van de lichtgevende glijbaan en ontspannen in het recreatie bad. Ook is er een apart kinderbuitenbad en het 50-meter buitenbad.

Houd onze website www.landgoednienoord.nl in de gaten voor alle activiteiten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *