Effectief Adverteren doe je tegenwoordig Online!

Het wordt voor ondernemers steeds complexer om klanten effectief te bereiken. Waar je vroeger met een advertentie in een gedrukte krant iedereen in je regio bereikte, is dit door de komst van internet amper nog het geval. Klanten zitten tegenwoordig online. Op Facebook en op andere sociale kanalen. Ook het nieuws, dat je vroeger in de krant las, lees je nu eenvoudig online via je pc, tablet of smartphone. En dat is precies de plek waar wij jouw bedrijf in de markt zetten.

Je doelgroep bereiken

Roden Actueel is de oplossing voor ondernemers die hun bedrijf vooral regionaal in de markt willen zetten. We bieden jou als adverteerder uitgebreide mogelijkheden om jouw bedrijf in jouw regio effectief te promoten. Met gemiddeld 100.000 bezoeken per maand, garanderen we jou een hoog bereik en maximaal rendement.

Wat kunnen we voor jou doen

Verschillende advertentiemogelijkheden via de website, redactionele artikelen en interviews, bedrijfsreportages, en meer.

Benut de kracht van onze Facebookpagina

Roden Actueel heeft een enorm bereik op Facebook. Gebruik jij de kracht van onze pagina om klanten te bereiken een persoonlijke verbinding te creëren in de regio?

Adverteren op foto’s van evenementen
De foto’s die we maakten tijdens Rodermarkt zijn op meer dan 400.000 tijdlijnen weergegeven. De interactie op foto’s is ontzettend hoog en daarmee ook direct het effect van jouw boodschap.

Meer weten?

Neem contact op met Arjan Feenstra via 06 – 22 35 40 70 of stuur een email naar info@rodenactueel.nl